miércoles, 27 de mayo de 2009

Altres!

En aquest blog ja hem pogut veure quins són els principals hàbits saludables, però a més d'aquests també n'hi ha d'altres que cal tenir en compte, com per exemple els següents:

  • No fumar: el tabac perjudica greument la nostra salut, ja que està fet amb nicotina i aquesta és un component molt perjudicial per a nosaltres perquè no ens deixa crèixer correctament, fa que ens cansem més, canviarà el nostre estat d'ànim i, a més, tindrem un sentiment de dependència cap al tabac.
  • Tenir un control mèdic regular: el contol mèdic regular, ajuda a detectar el més aviat possible les malalties i les situacions de risc. Per aquest motiu, tots hem d'anar a fer-nos revisions periòdiques al metge, que a més de detectar les malaties, ens posarà les vacunes necessàries per a evitar-ne moltes altres.
  • Dormir les hores necessàries: la falta d'hores de son és molt solenta per a la salut. Tots estem moltes hores desperts fent diverses activitats i , per tant, fent que el nostre cos es cansi, per aquest motiu és molt important que també poguem descansar tant físicament com mentalment. Diàriament, s'hauria de dormir unes 10 hores aproximadament, això ens permetrà estar més atents i actius al llarg del dia. En definitiva, dormir les hores necessàries ens permetrà recarregar les piles al màxim!!!
  • Evitar l'estrès: l'estrès provoca que mentalment estem en un estat en el qual ens costa més entendre les coses, realitzar activitats, etc. a més, físicament, quan estem en un estat d'estrès, augmenta la pèrdua de cabells, estem més nerviosos i no tractem als altres com ho fem sempre. Per tant, hem de ser conscients que si estem estressats, no estem bé amb nosaltres mateixos, però tampoc estarem bé amb els altres. Per això, intenta cuidar la teva salut i així sortiràs beneficiat tan tu com les persones que t'envolten!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario